Çfarë duhet të thuash një vajzë në shije me 30+ Shembuj të ekranit -

A jeni mbërthyer duke mos ditur si të mesazoni një vajzë në Tinder? Zbuloni saktësisht se çfarë t'i thoni një vajze në Tinder nga teksti i parë për të marrë një datë....

Lexo më shumë →

Si të rënie Kick Qasja juaj Ankthi në Oblivion -

Zbuloni një hack të thjeshtë për t'u çliruar nga ankthi i qasjes për të mirë. Pasi të keni miratuar këtë ndryshim mendimi ju do të gjeni vajzat afrohet është e bukur!...

Lexo më shumë →

Sexting Një Girl: 14 Gabimet turpshme Guys Make

Para se të filloni sexting një vajzë që ju pëlqen, sigurohuni që të shmangin kryerjen e ndonjë nga këto 14 sexting dështon, përndryshe ju rrezik scaring vajzë off....

Lexo më shumë →

Hank Moody: Mësime për të qenë një Natyrale me Gratë

Hank Moody është një 'natyrore' e plotë me gratë. Zbuloni se si të jeni më shumë si Hank, pasi ne dekonstruktojmë disa nga videot e tij më të mira nga Californication....

Lexo më shumë →

Guys, ka një shans 31% që do të takohet me ju

Dëshironi të dini shanset tuaj për të marrë hedhur poshtë mbi tekstin? Ne quizzed 2454 guys për të zbuluar se çfarë fazë në ciklin e takimit ju jeni më shumë gjasa të kaloj lart....

Lexo më shumë →

Dating me Autism: Si të tregoni nëse një vajzë ju pëlqen -

Për dikë me autizëm mund të jetë i ndërlikuar duke ditur se si të tregoni nëse një vajzë ju pëlqen pa e pyetur atë menjëherë. Zbuloni cues delikate të interesit këtu....

Lexo më shumë →

Si të shkruaj një vajzë: 11 mënyra të fuqishme për ta bërë atë të duan

Ja se si të shkruani një vajzë që është duke humbur interesin dhe e bën atë të dojë para se të jetë tepër vonë. Koha po kalon, prandaj lexoni dhe dëgjoni me kujdes ......

Lexo më shumë →

Asnjëherë mos kishte një të dashur? Ja 14 Arsyet Shocking Pse

Zbuloni 14 shkaqe tronditëse pse nuk keni pasur kurrë një të dashur dhe se si ta merrni me lehtësi para se të jetë tepër vonë. (Arsyeja # 7 është e vështirë të stomak ...)...

Lexo më shumë →

Si të Merrni një Datë: Sfida 12-Ditore

Dëshironi një udhëzues hap pas hapi se si të merrni një datë? Ky tutorial 12-ditor do t'ju çojë në shpejtësi me aplikacionet e telefonave celularë dhe do t'ju ndihmojë të shënoni datat....

Lexo më shumë →

Brenda Sistemit të Aktivizimit të të dashurës: Shqyrtim i plotë

A jeni të sëmurë për të qenë i vetëm? Sistemi i aktivizimit të të dashurës mund të jetë përgjigjja juaj për të gjetur dashuri. Zbuloni duke lexuar rishikimin tonë të plotë të sistemit këtu....

Lexo më shumë →